duminică, 6 februarie 2011

CEC Bank a lansat Creditul APIA


CEC Bank a lansat Creditul APIA - Dezvoltare rurala (Axa II PNDR)

Bucuresti, 2 februarie 2011 - Incepand cu data de 31 ianuarie 2011, CEC Bank a lansat Creditul APIA pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 - Campania 2010.
In data de 21 ianuarie 2011, CEC Bank, Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) au semnat Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa a II-a a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013. De asemenea, CEC Bank si FGCR au incheiat o Conventie privind acordarea de garantii beneficiarilor acestor masuri.
Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de beneficiarii Masurilor 211 (sprijin pentru terenurile agricole situate in Zona Montana Defavorizata), 212 (sprijin pentru terenurile agricole situate in zone defavorizate, altele decat zona montana) si 214 (plati de agro-mediu), respectiv fermierii, persoane fizice sau juridice sau grupuri, care desfasoara activitati pe terenurile agricole din zonele vizate, indiferent de statutul juridic al terenului (proprietate/concesiune/arenda) si care respecta bunele conditii agricole si de mediu.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor masurilor precizate, dar nu mai tarziu de data stabilita in Conventia incheiata de banca cu APIA.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute si pe site-ul de Internet al bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii: Creditul APIA - AXA II PNDR - Dezvoltare rurala.

Referindu-se la acest nou produs, Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a mentionat: 'Prin acordarea acestor finantari, CEC Bank confirma inca o data faptul ca este o banca flexibila, capabila sa-si ajusteze si sa-si adapteze constant produsele si serviciile in functie de evolutia pietei, reusind sa acorde sprijin fermierilor care solicita finantare pentru desfasurarea activitatiilor in domeniul agriculturii'.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank
Sursa:agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu